Nu så här i vintertid är det alltid lite extra kul att ha ett stämningsfullt och riktigt ombonat hem att vistas i ner kylan biter kallt utanför. För att skapa den där riktigt mysiga stämningen finns det ett antal olika sätt att göra detta på.

Inred med varmare toner på textilier

Olika typer av textilier som exempelvis gardiner, dukar, överkast och filtar med mera är något som har stor inverkan på inredningen och hela atmosfären i ett hem. Just nu är det populärt med textilier med mycket färg som verkligen syns. Även olika typer av mönster, gärna med mycket detaljer är något av en trend just nu.

Installera en braskamin

Något som garanterat kommer att höja mysfaktorn i hemmet och göra det mer stämningsfullt är en braskamin, framför allt nu när vintern på allvar gjort sig till känna. Att ligga framför en varm brasa, känna värmen från den brinnande veden och bara mysa är kanske något av det bästa som finns. En annan fördel med en braskamin är att det ofta är mer energieffektivt att värma sitt hem på det sättet, vilket i sin tur även innebär att man tjänar på det rent ekonomiskt.

Satsa på många punktbelysningar

Så kallad punktbelysning är något som blivit allt populärare under senaste åren. Att ersätta sina ”vanliga” lampor med många mindre lampor i form av punktbelysningar är något som gör att det skapas en bra harmoni i rummen när det är mörkt ute.