Har ni beslutat er för att det är dags för badrumsrenovering, grattis säger vi. Det är ett av de roligare projekten som kan göras. Framförallt för att det är det rum som man kanske inte renoverar så ofta för att det kostar en slant att fixa till.

För det första så snåla inte på material och se till att göra det exakt som ni vill ha det. Planera renovering noggrant för ni vill inte förändra och göra om ett badrum i ett senare skede. Något som de flesta vill ha i sitt badrum är golvvärme och självklart så är det något ni ska satsa på, ta en titt på Flooré och deras system om det kan vara något som värmer era fötter efter en badrumsrenovering.

Då det är av vikt att renovera ett badrum korrekt så gäller det vissa regler för att försäkringar ska gälla med mera. Att riva ut allt är ju som helst inga problem att göra. Kolla upp vad som gäller, detta kan man göra hos GVK AB Svensk Våtrumskontroll där allt står om vilka branschregler som gäller för just badrum. Utför du inte arbetet själv så anlita hantverkare som kan detta och kan garantera att arbetet blir rätt utfört.

Lycka till med er badrumsrenovering och vi hoppas ni blir supernöjda med jobbet som blir utfört. Här följer några bra tips att tänka på inför en renovering av badrummet.

  • Kolla runt på nätet och inspireras av olika typer av badrumsinredning.
  • Ska ni spara något från tidigare badrum?
  • Ska arbetet utföras av fackmän se till att ge all info om var vattenavstängare med mera finns.
  • Ordna ytor där verktyg och utrustning kan ställas.
  • Se till att allt finns på plats dagen som hantverkare kommer så de kan börja arbeta.