shutterstock_246801700

När man kommer till sitt nya hem så är ju bara första delen av jobbet gjort, nu många man ju se till att få allt på plats så det faktiskt går att bo där.

Här kommer vi att fokusera på att flytta in, är man inte riktigt där än kan man istället läsa vår artikel om förberedelser för en flytt.

Lite förarbete inför detta är ju alltid bra att ha gjort, som att skriva på varje flyttkartong vad den innehåller eller vilket rum innehållet ska till. Det bästa är egentligen att ställa lådorna i respektive rum och inte samla dem alla i ett och samma. Sedan kan man bara gå runt och packa upp rum för rum.

Prioriteringsordningen är ju helt upp till en själv, men man kommer ju vilja ha saker som sängar på plats så snart som möjligt, och köksbordet är ju också en bra sak ha redo inför dagen efter flyttdagen. Köket och sovrummet är två rum som de flesta brukar fokusera på att få i ordning först. Rum som vardagsrum kan ofta vänta då man troligtvis redan har de stora möblerna på plats redan, det är bara sakerna som ska upp i bokhyllor och liknande.