Som de flesta de vet så går tiden oerhört snabbt och vi som tyckte att det precis blivit höst och nu är det snart vinter. Det gäller att vi hinner njuta av de årstider som kommer och går. Då vi bor i Sverige så är vi van vid de fyra årstiderna och varje årstid kräver sin inredning och dekoration.

Vissa tycker sommaren är en favorit medans andra tycker att vinter och snö är en härlig årstid. Varje årstid har sin dekoration och inredning. Innan slutet på december och från första advent så kommer det upp mer juldekoration runt om i landet. Alla har vi olika traditioner och vad som brukar plockas fram. Hur vi klär vår julgran är väldigt olika men alla använder vi en julgransbelysning av något slag. Kanske det är så att det finns behov för en ny ljusslinga till granen i år. Kanske ni inte vill bryta traditionen utan köper hem en klassisk julgransbelysning detta år till er gran.

Ljusslingor går även att pryda annat i hemmet. Även om ljus har mycket med vinter och speciellt julen att göra så kan hösten vara lång och relativt mörk. Att belysa sitt hem med olika slingor med ljuskällor gör det mysigt och behagligt. Även utomhus så kan det vara fint att hänge upp en ljusslinga i ett äppelträd eller vad som nu står i er trädgård. Se till att montera jordfelsbrytare och möjlighet att tända och släcka utomhusbelysningen in i från. Kan vara lite drygt att varje kväll måste gå ut för att släcka den mysiga belysningen.