StädaNär dammråttorna börjar springa runt på kontoret är det dags att fundera. Vem är det som städar här egentligen? Jovisst ja – det är ju vi själva. Hoppsan.

Att det ska vara rent och snyggt på en arbetsplats är självklart, men det är inte alltid så enkelt att uppnå det. På många kontor förväntas personalen hålla rent och städat men hur fungerar det egentligen? Ja ibland lite grann och ibland inte alls. Lösningen med att städa själv och ta ansvar för sin närmiljö på jobbet är knepig ur flera synvinklar. Däremot så blir man ju nödgad till detta om kontoret är i ens hemmiljö. 

Den bästa lösningen?

Vill man ha rent och snyggt på kontoret utan att själv är nog det bästa och definitivt det enklaste att anlita en städfirma som gör jobbet. Faktum är att de som arbetar med att hålla lokaler fräscha gör jobbet både bättre och snabbare än om man ska sköta städningen själv. Ett företag som specifikt erbjuder just kontorsstädning är Hemmiljö, de städar proffsigt ditt kontor. Att vi nämner dem beror på att de har ett gott rykte och kan stoltsera med 6 000 nöjda kunder i Stockholmsområdet, det visar deras ”Nöjd kund”-mätningar.

Ofta sparar det antagligen en hel del pengar att anlita städpersonal. Sparandet sker främst i effektivitet hos de anställda. Troligtvis är de rekryterade för sin kompetens inom själva verksamheten och får mer tid att göra det de är bra på plus att de slipper ha dåligt samvete för att de inte har städat som de borde – vilket antagligen är du själv om kontoret är beläget hemma. Tack vare detta kan du fokusera helt och hållet på ditt arbete och slippa lägga tid på städning.