Så här i vintertid när det är kallt och mörkt ute kan det vara kul att piffa till sitt hem lite med mysig inredning och liknande.

Något som alltid gör ett hem lite mysigare är gardiner och textilier av olika slag, som till exempel dukar på borden och tjusiga kuddar i soffan. Även mattor på golvet gör att hemmet blir lite mysigare.

Ett hem som inte innehåller så mycket saker kan ofta kännas tomt och kalt. För att råda bot på detta är ett bra tips att förse sitt hem med lite olika småsaker av olika slag. Det kan exempelvis handla om små figurer, vaser eller olika former av hantverk. Växter och blommor är en annan sak som också gör att ett hem automatiskt blir lite mysigare. Ett bra tips är att ha både blommor och gröna växter för att på så sätt skapa lite variation.

Nu när det är kallt och mörkt ute kan det även vara läge att kanske skaffa en braskamin om man inte redan har det. En braskamin är kanske något av det absolut mysigaste som finns och kommer garanterat göra hemmet väldigt mycket mysigare än vad det var tidigare. Dessutom värmer det härligt från brasan när kylan biter som mest.