Nu när mörkret har lagt sig över vårt avlånga land är det många som blir lite deppiga. Om du är en av dem som känner på det viset finns det saker du kan göra för att det ska bli bättre.

jul ljus

Du kan till exempel försöka hitta fördelar med att hösten och vintern är här. Förändra ditt hem och inred med levande ljus för att skapa en harmonisk atmosfär.

Skapa en trevlig miljö

En fördel med den mörka årstiden är att du kan inreda ditt hem med levande ljus, vilket skapar en lugn och rogivande miljö. Om du har ett stressigt och tungt jobb kan det kännas skönt att till exempel inreda ditt badrum med levande ljus. Det är väldigt avslappnade att krypa ner i ett varmt bad när du kommer hem efter en hård arbetsdag. På denna webbshoppen hittar du ett stort utbud av levande ljus med eller utan dofter. Lagom till jul kan du till exempel välja ljus med juldofter för att skapa en härlig julstämning för dina gäster. Varför inte kombinera inredning med massage? Då kan du välja att köpa ett ljus som heter Beefayre doftljus. När stearinet smälter kan du doppa fingrarna i det och använda det som massageolja.

Något som du bör tänka på när du inreder ditt hem med levande ljus är brandsäkerheten. På DinSäkerhet.se kan du läsa mer om vad du kan göra för att skapa en säker miljö. Lämna aldrig rummet utan att släcka ljusen även om det bara är för en kort stund. Läs alltid på förpackningen om hur ljusen ska användas.