Badrum

Även om man oftast inte vistas där så värst mycket är det ändå alltid roligt att ha ett badrum som är snyggt inrett och kanske framför allt praktiskt inrett.

När man ska inreda sitt badrum är det såklart viktigt att se till vilken utgångspunkt man har, det vill säga hur det ser ut, om det är stort eller litet samt hur den fasta inredningen som toalett, handfat, dusch och badkar med mera är placerade. Oavsett hur stort ett badrum så går det faktiskt att göra mer än vad man tror.

Vill man piffa till sitt badrum och göra det lite ”mysigare” är färger alltid ett bra tips att göra detta på. Kanske kan man sätta lite olika ting på väggarna eller sätta växter i fönstret om det finns ett sådant. Några små ljus i olika färger kan också göra badrummet lite snyggare. Tänk på att även handdukar som hänger i krokar påverkar hur badrummet ser ut.

Av den anledningen kan det bra tips vara att ha färgglada handdukar för att göra badrummet lite snyggare. En variant kan ju givetvis också vara att låta badrummet gå helt i vitt och då lämpar sig givetvis vita handdukar bäst.

Vad gäller riktiga möbler och dylikt så spelar som sagt storleken på badrummet roll. Har man plats är dock någon form av hylla eller liknande alltid bra att ha, där man kan lägga olika badrumsattiraljer. Har man ett badrum av modell större kan en matta eller en pall göra det hela lite snyggare. Ett bra tips är att även tänka på hur olika möbler kan komma till nytta rent praktiskt.

Ett annat bra tips rent generellt om man vill göra sitt badrum lite snyggare är att inte ha för många smågrejer ligga framme som schampoflaskor, hårborstar och dylikt utan låta dessa ligga förvarade i skåp, hyllor eller liknande.